Calvin Klein sokken

Calvin Klein sokken zijn, niet in de laatste plaats dankzij de spraakmakende campagnes van het merk, een favoriet. En dan hebben we het niet alleen over de sokken, maar ook over andere items, zoals shirts, boxers en zwembroeken. Anyways, CK sokken zijn er als modebewuste herensokken en damessokken en hebben een fijn draagcomfort. Een luxe sokken giftbox van Calvin Klein is een feest om te krijgen, maar ook de Calvin Klein enkelsokken zijn populair. Calvin Klein sokken kopen? Bekijk dan snel onze nieuwe collecties of maak een rondje tussen onze Calvin Klein sokken sale.

Calvin Klein sokken

21 producten

sort-descending
2 pack
2-pack footies logo wit
2 pack
2-pack sokken pride zwart
2 pack
2-pack footies logo zwart
2 pack
2-pack sokken basic logo bruin
2 pack
2-pack sokken basic logo grijs
2 pack
2-pack sokken basic logo zwart
3 pack
3-pack sneakersokken basic zwart
2 pack
2-pack sokken basic logo blauw II
4 pack
4-pack quartersokken stripes logo zwart
4 pack
jeans 4-pack sokken logo zwart & wit
duurzaam
2 pack
2-pack sokken basic logo blauw
2 pack
2-pack sokken pride wit
2 pack
2-pack sokken stripes wit
6 pack
6-pack sokken carter casual flat knit zwart
4 pack
4-pack footies logo mix zwart
3 pack
3-pack footies logo multi
3 pack
3-pack footies logo blauw
2 pack
2-pack sokken stripes zwart
6 pack
6-pack sneakersokken thomas wit
6 pack
6-pack sneakersokken thomas zwart
3 pack
3-pack footies logo zwart

21 producten

CK sokken

Opgericht in 1968 is Calvin Klein inmiddels niet meer weg te denken uit de modewereld. De vernieuwende collecties, marketingcampagnes en het Calvin Klein logo vallen bij grote groepen consumenten in de smaak. Dat geldt ook zeker voor de Calvin Klein sokken, waarvan je bij ons een groot aanbod vindt. Alle Calvin Klein socks hebben met elkaar gemeen dat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is.

Calvin Klein sokken heren en dames

Als we inzoomen op de collectie sokken van Calvin Klein, zie je dat ze er zijn in alle kleuren en typen. Of je nou graag geruite sokken draagt of liever voor een streepje, dot, uni of logo embleem gaat: jouw perfecte Calvin Klein sokken shop je bij ons. De Calvin Klein footies en Calvin Klein sneakersokken gaan — zeker tijdens de zomermaanden — als warme broodjes over de toonbank. Maar uiteraard hebben we ook zichtbare Calvin Klein herensokken en damessokken die prachtig in je Calvin Klein slippers zullen staan.