Diesel sokken

Diesel is een van de grote spelers als het om fashion gaat, maar ook in de sokkenwereld draagt het merk z'n steentje bij. De felgekleurde Diesel sokken met hun bijzondere prints leven de slogan 'Only The Brave' behoorlijk goed na. Maar er is meer! Diesel sokken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en de giftboxen zijn erg populair: niet vreemd, als je zo'n doosje vol vrolijk sokkengeluk ziet.

toon filter

2 producten

 1. -30%
  3 Pack
  successful living 3-pack zwart
  Diesel successful living 3-pack zwart
  Vanaf 13,95 Normale prijs 19,95
  shop nu
 2. -30%
  3 Pack
  mohawk logo 3-pack zwart
  Diesel mohawk logo 3-pack zwart
  Vanaf 13,95 Normale prijs 19,95
  shop nu

2 producten

Diesel sokken

‘For Succesful living’ is waar Diesel voor staat. Deze quote kom je natuurlijk ook op enkele Diesel sokken tegen. Vind je dat wat te pretentieus, dan kun je ook voor het logo met de hanenkam gaan, dat staat voor een sterke persoonlijkheid en rebels imago. Buiten de Diesel socks met logo zijn er elk seizoen ook sokken met verrassende prints te vinden in de collectie.

maak je outfit compleet

Toen Renzo Rosso in 1978 begon met Diesel, wilde hij innoveren in de wereld van jeans. Dat is op grote schaal gelukt — kunnen we wel zeggen — en inmiddels is Diesel als kledingmerk bijna zo bekend als de brandstof waarnaar het vernoemd is. Naast Diesel sokken kun je bij ons ook terecht voor een groot aanbod Diesel boxershorts. En een duik nemen, dat doe je als Diesel-fan natuurlijk in een Diesel zwembroek.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops