duurzame sokken

Met duurzame sokken de wereld redden? Wie weet! Als jij kiest voor sokken van biologisch materiaal, zoals organisch katoen of bamboe, maak jij alvast de eerste stap. En qua looks hoef je er ook zeker niet op in te leveren, aangezien toffe merken zoals Healthy Seas SocksBamboo Basics en FALKE ecologische sokken in hun assortiment hebben. En ons assortiment met milieuvriendelijke sokken wordt steeds groter! Dus wil jij behalve iets leuks aan je voeten ook iets goeds doen voor het milieu? Shop dan hier duurzame sokken voor heren, dames en kids.

duurzame sokken

18 producten

sort-descending
-40%
2 pack
kids 2-pack sneakersokken cloudy strawberry multi
duurzamer
6 pack
kids 6-pack sokken easy rider zwart
duurzamer
6 pack
kids 6-pack sokken easy rider wit
duurzamer
3 pack
kids giftbox 3-pack sokken flower multi
duurzamer
kids sokken athletic toe-may-toe geel
duurzamer
kids sokken space cat blauw
duurzamer
6 pack
kids 6-pack sokken easy rider grijs
duurzamer
kids sokken athletic skateberry groen
duurzamer
kids sokken athletic fresh orange roze
duurzamer
3 pack
kids 3-pack sokken cars multi
duurzamer
3 pack
kids giftbox 3-pack sokken ice cream multi
duurzamer
kids sokken back to school rood
duurzamer
kids sokken back to school grijs
duurzamer
kids sokken back to school groen
duurzamer
kids sokken back to school blauw
duurzamer
kids sokken athletic sushi roze
duurzamer
kids sokken ghosts zwart
duurzamer
kids athletic minions duo sokken wit (Minions)
duurzamer

18 producten

duurzame sokken: welke materialen?

Duurzame sokken zijn booming: een echte held (op sokken ;)) let niet alleen op het design, maar ook op het materiaal. Wil je ecologische sokken, dan kun je het beste gaan voor sokken van biologisch katoen. Voor biokatoen, ook wel bekend als organisch katoen, worden minder chemische middelen gebruikt en dat is beter voor mens en milieu. Het speciale GOTS-certificaat geeft aan dat jouw sokken duurzaam zijn geproduceerd. Andere bioloigsche sokken zijn onze bamboe sokken voor heren en bamboe sokken voor dames. Bamboe groeit op een natuurlijke wijze en er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. Daarom is dit materiaal sokken milieuvriendelijker.

merken met ecologische sokken

Milieuvriendelijke sokken worden steeds belangrijker. Daarom voegen we ook steeds meer duurzame sokken aan ons assortiment toe. Een merk dat eco sokken verkoopt is bijvoorbeeld Healthy Seas Socks. Deze sokken worden gemaakt van opgedoken visnetten. Een andere optie zijn de biologische sokken van Bamboo Basics, gemaakt van bamboe. Maar ook merken als FALKE, Basset en Levi's hebben ecologische sokken. Kortom: er zijn steeds meer merken die sokken maken met aandacht voor de planeet. Bekijk ze op onze pagina en kom snel je duurzame sokken kopen.