Bezig met laden...

Effio sokken

Oh oh, helaas verkopen we geen Effio sokken meer, maar tussen al onze herensokken vind je vast een nieuwe favoriet.

Effio combineert een Hollandse liefde voor sokken met de Italiaanse charmes van familie Bertoletti, waar alle sokken door geproduceerd worden. Het merk Effio, dat sinds 2007 herensokken maakt, staat voor stijlvol met een vleugje fun. Oog voor detail is bij Effio sokken goed te zien: daar wordt naar eigen zeggen het verschil gemaakt tussen het gangbare en het doordachte.

Effio sokken
filter & sorteer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Effio sokken

De gestreepte sokken van Effio zijn de key style van het merk. Het is dan ook wat anders dan de standaard streep, deze Effio sokken met streepjes in verschillende kleuren en diktes. Of je nu strak in pak gaat of de sokken combineert met een jeans en sneakers, de Effio herensokken voegen wat toe aan elke outfit. Uiteraard zijn er naast streepjes ook andere prints te vinden in de collectie. En wil je even rust aan je voeten? Ga dan voor uni donkerblauw, donkergrijs of zwart.

duurzaamheid

Bij Effio socks is duurzaamheid belangrijk. Dat begint natuurlijk bij de productie: goede arbeidsomstandigheden zijn belangrijk en er worden geen schadelijke toxines gebruikt om de sokken te kleuren. Omdat de Effio sokken in Italië geproduceerd worden, hoeven er geen lange afstanden overbrugd te worden voor ze in jouw kast komen te liggen.Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen gaan de sokken bovendien langer mee.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops