HEAD sokken

HEAD sokken zijn wereldwijd populair! HEAD is sinds de oprichting in 1950 jouw place to be voor producten rondom onder andere tennis en skiën. Met HEAD ben je hoe dan ook in goed gezelschap: onder andere Novak Djokovic speelt met een HEAD racket. Tussen de HEAD socks vind je de allerfijnste HEAD performance sokken, zoals HEAD skisokken en wandelsokken. Sinds 2015 staan alle HEAD sokken voor heren en dames hier online. Bestel je je HEAD sokken vandaag, dan heb je ze morgen al in huis. Fijn, toch?

HEAD sokken

producten 1-48 van 54

sort-descending

producten 1-48 van 54

HEAD sokken

Of je nu voor HEAD sneakersokken, quartersokken of sokken met een hogere lengte gaat: HEAD sokken staan jou bij tijdens je sportieve prestaties. Dus trek ze aan en ga de baan op of de sportschool, het veld of het bos in. En wil je een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan je voeten tijdens de wintersport? Ga dan voor HEAD skisokken.

HEAD performance sokken

De HEAD performance sokken zijn sportsokken van een mooie kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs zodat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Hoewel je deze HEAD sportsokken door de achtergrond van het merk het vaakst op de tennisbaan zult aantreffen, zijn ze geschikt voor meerdere sporten. De HEAD sokken uit de performance lijn komen in 2-packs en 3-packs.