x

Wegens drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje wat langer onderweg is dan normaal.

Heroes on Socks

Heroes on Socks vindt jullie allemaal helden. Op sokken. Dat is tenminste letterlijk vertaald waar Heroes on Socks (ook wel HOS sokken genoemd) voor staat. Het merk, opgericht in Nederland, is voor iedereen die zich door middel van zijn outfit nét even wil onderscheiden van de rest van de wereld. Heroes on Socks zorgt er met kwaliteit en gave prints voor dat de sok nooit een vergeten item wordt. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe collecties en de Heroes on Socks sale.

toon filter

6 producten

 1. tulip blauw
  Heroes on Socks tulip blauw
  Vanaf 9,95
  shop nu
 2. bike blauw
  Heroes on Socks bike blauw
  Vanaf 9,95
  shop nu
 3. polka fire
  Heroes on Socks polka fire
  Vanaf 9,95
  shop nu
 4. polka meadow
  Heroes on Socks polka meadow
  Vanaf 9,95
  shop nu
 5. 3 Pack
  black giftbox 3-pack zwart
  Heroes on Socks black giftbox 3-pack zwart
  Vanaf 24,95
  shop nu
 6. hamilton zwart
  Heroes on Socks hamilton zwart
  Vanaf 16,95
  shop nu

6 producten

Heroes on Socks

Heroes on Socks, kortweg HOS, is met vernieuwende en vaak kleurrijke designs een toevoeging in jouw sokkencollectie. Het merk begon een aantal jaar geleden met dikke wintersokken, maar inmiddels maakt Heroes on Socks elk seizoen een collectie van zacht katoen, geschikt voor elke dag. Het merk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dat zie je terug in de materialen die gebruikt worden en de manier waarop Heroes on Socks omgaat met productie en distributie.

sokken van eigen bodem

Hoewel de naam internationaal tot de verbeelding kan spreken, is Heroes on Socks een merk van Nederlandse bodem. In sommige ontwerpen, zoals de sokken met fietsen of grachtenpanden, zie je deze oorsprong terug. Maar soms wordt de inspiratie ook verder weg gezocht, zoals in Japan of Indonesië. Ook de productie hebben ze dichtbij huis gehouden, want de sokken van Heroes on Socks worden geproduceerd in Italië.

onze shops