Bezig met laden...

Hugo Boss sokken

Het van oorsprong Duitse Hugo Boss ontwerpt al sinds 1924 kwalitatieve mode. Ook een stijlvolle basiscollectie sokken van de labels HUGO en BOSS kwamen onder deze bekende merknaam te staan. En het fijne is dat je met Hugo Boss sokken bent verzekerd van een net paar gewone sokken of footies onder je jeans en pantalon. Alle Hugo Boss sokken zijn naadloze sokken die je nauwelijks voelt zitten in je schoenen - wel zo fijn!

Hugo Boss sokken
filter 1

23 producten

Hugo Boss sokken

Trek ‘s ochtends Hugo Boss ondergoed en Hugo Boss sokken aan en de basis voor een stijlvolle outfit is gelegd. Je kunt kiezen voor verschillende uni kleuren met logo, maar er zijn ook Hugo Boss heren sokken met verschillende printjes. Hoewel katoen de overhand heeft in de collectie Hugo Boss sokken, zijn er ook sokken met wol en bamboe. Goed nieuws is er voor heren met grote maten sokken, want verschillende Hugo Boss socks zijn maar liefst verkrijgbaar tot en met maat 50. Op zoek naar een stijlvol cadeautje? Kies dan voor een Hugo Boss sokken gift box.

Hugo Boss sokken sale

Een aantal keer per jaar vind je bij ons de Hugo Boss sokken sale. Naast een bekende naam of logo, zie je bij de A-merken die we verkopen de kwaliteit terug in de sokken. En wat is er fijner dan die geweldige sokken met korting scoren? Ben er altijd wel snel bij, want als er maten uitverkocht zijn in de Hugo Boss sokken sale, worden deze niet meer aangevuld.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops