Levi's sokken

Levi's sokken worden steeds populairder, maar toch roept het merk Levi's meteen een associatie op met jeans, denim en alles wat daarbij hoort. Niet zo vreemd, want Levi Strauss is één van de grondleggers van de spijkerbroek zoals we 'm vandaag kennen. De Levi's sokken zijn gelukkig wat zachter, maar wel met hetzelfde vakmanschap gemaakt. Je hebt met de sokken van Levi's keuze uit veel kleuren en prints. Naast crew sokken, vind je ook footies tussen de Levi's sokken voor heren en dames. En wat dacht je van een Levi's sokken giftbox? Met zulke hippe sokken maak je het liefst iedereen blij.

Levi's sokken

10 producten

sort-descending
6 pack
6-pack sneakersokken batwing logo wit
9 pack
9-pack quartersokken batwing logo wit
2 pack
2-pack sportsokken logo wit
duurzamer
3 pack
3-pack sneakersokken batwing logo wit
9 pack
9-pack quartersokken batwing logo wit II
duurzamer
2 pack
2-pack sportsokken sportswear logo wit
2 pack
2-pack footies wit
-16%
9 pack
9-pack sneakersokken batwing logo wit
3 pack
3-pack quartersokken batwing logo wit
2 pack
2-pack sneakersokken wit

10 producten

Levi’s sokken

Levi Strauss & Co, beter bekend als Levi's, heeft een rijke historie. Het merk werd namelijk al in 1853 opgericht. Iets recenter, in 2014, werd de hele lijn Levi’s ondergoed en Levi’s sokken opnieuw bedacht, ontwikkeld en geïntroduceerd op de markt. Je vindt bij ons de grootste collectie Levi’s sokken. Zo zijn er verschillende Levi’s sneakersokken en footies en uiteraard sokken in alle basiskleuren. Maar dat ze bij Levi’s niet vies zijn van wat opvallenders is ook wel duidelijk: streepjes, florars, neon kleuren en de verschillende Levi's logo's sieren de sokken uit de nieuwe collecties en Levi's sokken sale.

Levi’s sokken heren

Hoewel we ook Levi’s damessokken verkopen, is er het grootste aanbod in Levi’s sokken voor heren. In deze collectie vind je ook Levi’s socks met het bekende rode Batwing logo. Dit logo werd in 1967 ontworpen om een jeugdig, maar tijdloos gevoel mee te geven. De vorm van het logo is geïnspireerd op de achterzak van een Levi’s jeans en naast dat het op veel T-shirts te vinden is, shop je dus nu ook Levi’s Batwing logo sokken.