Many Mornings sokken

Hoe twee mismatched sokken toch een paar vormen? Many Mornings weet er alles van! Het vrolijke merk Many Mornings geeft elke linker- en rechtersok een eigen design, met een origineel sokkenpaar als gevolg. Many Mornings sokken worden geproduceerd door een lokaal, Pools familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaringzodat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Dat zie je terug aan al onze paren: van de nieuwe collectie tot de Many Mornings sokken sale. Extra fijn aan de mismatched sokken van Many Mornings: van de opbrengst van elk paar sokken wordt 5% gedoneerd aan lokale goede doelen.

Many Mornings sokken

31 producten

sort-descending
kids sokken froggy frog groen
kids sokken bath ducks blauw
kids sokken the fireman
kids sokken honey bear
kids sokken owly moly
kids sokken frosty friends multi
kids sokken playful cat
kids sokken the unicorn
kids sokken formula racing
kids sokken sock, the builder blauw & geel
kids sokken the meerkat geel & beige
kids sokken mouse and cheese multi
kids sokken koality time multi
kids sokken the dinosaurs multi
kids sokken raccoon bandit multi
kids sokken black cat multi
kids sokken happy harvest groen
kids sokken otter stories
kids sokken sweet xmas
kids sokken game over
kids sokken football fans
kids sokken fluffy alpaca
kids sokken sweet panda
kids sokken playful dog
kids sokken the red fox
kids sokken the lemons
kids sokken bee bee
-25%
kids sokken barbie
kids sokken apple hedgehog
kids sokken space trip
kids sokken el leopardo

31 producten

mismatched Many Mornings sokken

Is het leven te kort om elke dag twee dezelfde sokken te dragen? Adrian en Maciek, de Poolse oprichters van Many Mornings, vonden van wel. En wij waren het met ze eens, waardoor je de Many Mornings sokken nu ook in Nederland en België kunt krijgen. Inmiddels is er een grote collectie Many Mornings socks, waarbij de linker- en rechtersok verschillend zijn maar wel degelijk bij elkaar passen. Wat dacht je van frietjes en frisdrank op streepjessokken in twee verschillende kleuren? Of de Many Mornings sokken met het luipaard verstopt in de bosjes op de ene sok, en een luipaardprint op de ander?

Many Mornings cadeau

Twee verschillende sokken, dat is natuurlijk een leuk cadeautje om te geven en om te krijgen. Met de verschillende prints is er ook altijd wel een paar dat goed bij de hobby’s of interesses van de ontvanger past. Sinds kort shop je bij ons ook de Many Mornings sokken box; drie paar — dus zes mismatched sokken — in een leuke giftbox.