Bezig met laden...

Marcmarcs sokken

Marcmarcs sokken zijn dan pas sinds 2006 op de markt, er gingen generaties vol sokkenervaring aan vooraf. Omdat de oprichters van Marcmarcs teleurgesteld waren over de bestaande sokkenindustrie, begonnen ze maar voor zichzelf, in het klein - om te bewijzen dat Europees vakmanschap en klassieke designs wel degelijk een succes zijn. De sokken van Marcmarcs zijn dan ook luxe, bijzonder stijlvol en enorm comfortabel.

Marcmarcs sokken
filter

40 producten

Marcmarcs sokken

De collectie Marcmarcs sokken is breed en gevarieerd. Zo zijn er fijne Marcmarcs sneakersokken en als je de sokken helemaal onzichtbaar wil hebben in je schoenen, kies dan voor footies. Bij Marcmarcs herensokken vind je verschillende prints van camo tot autootjes van van fietsen tot tijgers. Uiteraard zijn er ook uni gekleurde Marcmarcs socks in verschillende materialen: katoen, wol en kasjmier.

Marcmarcs sokken dames

Hoewel de naam doet vermoeden dat het een 200% mannenmerk is, heeft Marcmarcs ook een geweldig assortiment aan sokken voor dames. Het merk is dol op dierenprints, getuige de sokken met panterprint in verschillende kleuren. Populair zijn ook de doorschijnende, transparante Marcmarcs sokken voor dames. Bijvoorbeeld met bloemenprint of stippen. Houd ook de Marcmarcs sale in de gaten om dit moois voordelig in huis te halen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops