O'Neill sokken

O'Neill sokken gezocht? Wij hebben ze! Want O'Neill ken je misschien vooral van de stoere zwembroeken en andere beachwear, maar ook voor sokken ben je bij dit merk aan het juiste adres. Met extra aandacht voor duurzaamheid en een grote liefde voor de natuur (kan ook niet anders, bij zo'n merk) worden stoere sokken gemaakt. En je hoeft er helemaal geen surfer voor te zijn: O'Neill socks zijn perfect onder je alledaagse outfit.

O'Neill sokken

29 producten

sort-descending

29 producten

O'Neill socks: legends live forever

Voor de start van O’Neill sokken gaan we terug naar de jaren vijftig. Toen vond megaheld Jack O’Neill de wetsuit uit en opende hij in San Francisco de allereerste surfwinkel. Gelukkig bleef het daar niet bij en vind je inmiddels ook O'Neill zwembroeken, O'Neill shirts, O'Neill boxers en ja, ook O'Neill sokken terug. En ook al is Jack O’Neill niet meer onder ons, het mooie is dat zijn way of thinking bewaard bleef: liefde uiten voor sport, functionaliteit en de natuur. Dat vormt de inspiratie voor de toffe collectie O'Neill socks.

verschillende O'Neill sokken voor dames en heren

Je kunt alle kanten op met de modellen en kleuren O'Neill sokken - en dat is zo fijn aan de collectie. Zo zijn er retro O'Neill heren sokken, maar is dit merk ook een O'Neill dames collectie niet vergeten. Sterker nog, met roze sokken in de collectie kan het niet vrouwelijker. En onder je sneakers? Daar draag je budgetvriendelijke O'Neill sneakersokken, quartersokken of footies. Ook de O'Neill sportsokken maken hun opmars en dat is dan weer handig voor de sportievelingen ons ons. Met O'Neill sokken kan iedereen uit de voeten.