O'Neill sokken

O'Neill sokken gezocht? Wij hebben ze! Je kent O'Neill waarschijnlijk vooral van de stoere O'Neill zwembroeken en andere beachwear, maar ook voor sokken ben je bij O'Neill aan het juiste adres. De stoere O'Neill sokken worden gemaakt met extra aandacht voor duurzaamheid en een grote liefde voor de natuur. Dat kan ook bijna niet anders, bij zo'n surfmerk. Voor de sokken hoef je trouwens geen waterrat te zijn: O'Neill socks zijn perfect onder je alledaagse outfit. Bestel je sokken van O'Neill voor heren en dames bij ons online en je hebt ze morgen in huis.

O'Neill sokken

25 producten

sort-descending
3 pack
3-pack quartersokken zwart
3 pack
3-pack sokken sport wit
3 pack
3-pack quartersokken basic zwart
3 pack
3-pack footies basic zwart
3 pack
3-pack footies zwart
-50%
3 pack
3-pack sneakersokken multi 7023
3 pack
3-pack sneakersokken basic grijs & zwart
3 pack
3-pack sneakersokken basic zwart
-17%
3 pack
3-pack quartersokken mix blauw
-50%
3 pack
3-pack sneakersokken multi 7021
3 pack
3-pack sneakersokken basic blauw
3 pack
3-pack sneakersokken basic wit
-17%
3 pack
3-pack sneakersokken mix blauw
3 pack
3-pack sokken sport zwart
3 pack
3-pack sneakersokken roze & wit
3 pack
3-pack sneakersokken wit
3 pack
3-pack sokken sport blauw
3 pack
3-pack sneakersokken zwart & grijs
-29%
skisokken zwart
3 pack
3-pack quartersokken basic wit
3 pack
3-pack quartersokken wit
3 pack
3-pack quartersokken zwart & grijs
3 pack
3-pack sokken sport donkergrijs
-29%
skisokken multi
3 pack
3-pack sneakersokken zwart

25 producten

O'Neill socks: legends live forever

Voor de start van O’Neill sokken gaan we terug naar de jaren vijftig. Toen vond megaheld Jack O’Neill de wetsuit uit en opende hij in San Francisco de allereerste surfwinkel. Gelukkig bleef het daar niet bij en vind je inmiddels ook O'Neill zwembroeken, O'Neill shirts, O'Neill boxers en ja, ook O'Neill sokken terug. En ook al is Jack O’Neill niet meer onder ons, het mooie is dat zijn way of thinking bewaard bleef: liefde uiten voor sport, functionaliteit en de natuur. Dat vormt de inspiratie voor de toffe collectie O'Neill socks.

verschillende O'Neill sokken voor dames en heren

Je kunt alle kanten op met de modellen en kleuren O'Neill sokken - en dat is zo fijn aan de collectie. Zo zijn er retro O'Neill heren sokken, maar is dit merk ook een O'Neill dames collectie niet vergeten. Sterker nog, met roze sokken in de collectie kan het niet vrouwelijker. En onder je sneakers? Daar draag je budgetvriendelijke O'Neill sneakersokken, quartersokken of footies. Ook de O'Neill sportsokken maken hun opmars en dat is dan weer handig voor de sportievelingen ons ons. Met O'Neill sokken kan iedereen uit de voeten.