Bezig met laden...

QNOOP sokken

Oh oh, helaas verkopen we geen QNOOP sokken meer, maar tussen onze herensokken en damessokken vind je vast nieuwe favorieten.

QNOOP is all about de perfecte mix van esthetiek, design en duurzaamheid. De sokken zijn gemaakt van organisch, GOTS-gecertificeerd katoen en QNOOP heeft een ambitie die niet mis is: de nummer één in duurzame sokken ter wereld worden. Daarnaast zijn QNOOP sokken ook nog eens behoorlijk stijlvol én hebben ze een handige knoopconstructie, zodat ze in de was goed bij elkaar blijven.

QNOOP sokken
filter & sorteer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

QNOOP sokken

Je haalt de sokken uit de wasmachine, hangt ze te drogen en een dag later is het tijd voor het grote memoryspel. Helaas, er ontbreekt er weer eentje! Bekend probleem? Het is verleden tijd als je kiest voor QNOOP sokken. Elk paar van QNOOP bevat namelijk een sok met een knoop en de ander met een knoopsgat. Knoop ze aan elkaar voor je ze in de was stopt en ze verdwijnen niet meer in de kier van je wasmachine – of op een andere mysterieuze plek – maar je houdt ze gewoon netjes bij elkaar.

QNOOP sokken sale

QNOOP sokken werden bedacht in Nederland en alleen al daarom snappen ze dat jij als consument af en toe van een voordeeltje houdt. Kom dus regelmatig bij ons langs om te kijken of jij een paar QNOOP socks in de QNOOP sale kunt scoren.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops